täydellinen ympyrä kuva kannesta

INFO


Tämä on Täydellisen ympyrän 12. julkaisuvuosi. Lehti on järjestyksessä viidestoista. Täydellinen Ympyrä on Tampereen Taiteilijaseura ry:n tiedotuslehti ja keskustelufoorumi taiteilijoille ja kaikille kuvataiteista kiinnostuneille. Kirjoittajat vastaavat itse tekstiensä sisällöistä.

Jos olet kirjoittamassa lehteen, löydät avustajaohjeet täältä>>>
(Ohjeet doc-tiedostana)

Julkaisija: Tampereen Taiteilijaseura ry
Kuninkaankatu 2, 33210 Tampere
Päätoimittaja: Tiina Lamminen
Toimittaja: Pertti Peltonen
Toimitusneuvosto: Jari Arffman, Anja Härkönen, Soile Iivonen, Jarmo Kallinen, Anna Kirstinä, toiminnanjohtaja Arja Moilanen, näyttelysihteeri Anne Paldanius
Kannen kuva: Anja Härkönen: Riemu, 2005, 100 x 125 cm
Taitto: Jaana Teräväinen
Kannen ja näyttelyohjelmien taitto: Kati Lehtinen
Nettilehti: Anne Paldanius
Painopaikka: Esaprint 2007
Kansimateriaali: Eurobulk 200 g, Map Suomi Oy
Sisäsivut: Eurobulk 115 g, Map Suomi Oy


TAMPEREEN TAITEILIJASEURA RY

Vuonna 1920 perustettu Tampereen Taiteilijaseura ry on Suomen toiseksi vanhin toimiva ammattitaiteilijoiden yhdistys, johon kuului huhtikuussa 2007 jo 246 jäsentä. Toiminnan tavoitteena on alueen taiteilijoiden tukeminen ja Pirkanmaan kuvataiteen edistäminen. Myös yhteistyö ulkomaisten taiteilijoiden ja taiteilijajärjestöjen kanssa sekä kansainvälinen toiminta yleensä ovat tärkeä osa toimintaa. Seura järjestää näyttelyitä ja koulutusta, tiedottaa ammatillisista asioista sekä pyrkii aktiivisesti edistämään uusien työtilojen saamista taiteilijoiden käyttöön.

Taidekeskus Mältinranta, Tampereen Taiteilijaseuran toimintakeskus, valmistui alunperin vedenpuhdistuslaitokseksi 1926. Laitoksen toiminnan päätyttyä Tampereen kaupunki kunnosti tilat ja vuokrasi ne Tampereen Taiteilijaseuralle vuonna 1983. Kahden näyttelysalin lisäksi Taiteilijaseura sai rakennuksesta toimistotilat ja tilan grafiikan työpajalle. Nykyisin rakennuksessa toimii myös Taidelainaamo. Rakennukseen on tarkoitus saneerata lisää työtiloja 2007

Galleria Mältinranta on tilava ja korkea 190 neliömetrin suuruinen näyttelytila. Studio Mältinranta, joka on kooltaan 70 neliömetriä, on pimennettävissä, joten se soveltuu hyvin myös video- ja muun mediataiteen esittelyyn.

Seuran johtokuntaan kuuluvat 2007 Jaakko Himanen puheenjohtajana, Janne Laine ja Anna Kirstinä varapuheenjohtajina sekä muina jäseninä Jarmo Kallinen, Mikko Kallio, Päivi Mantere, Pasi Niininen, Sirpa Perä ja Tuomo Rosenlund sekä sihteeri-rahastonhoitajana toiminnanjohtaja Arja Moilanen.

Yksityiset henkilöt ja yhteisöt voivat liittyä Tampereen Taiteilijaseuran kannatusjäseniksi.

Taidekeskus Mältinranta
Kuninkaankatu 2, 33210 Tampere
Puh.+ fax: 03-2149214
Sähköposti: email@tampereen-taiteilijaseura.fi
Internet: http://www.tampereen-taiteilijaseura.fi