täydellinen ympyrä kuva kannesta

INFO


Tämä on Täydellisen ympyrän 13. julkaisuvuosi. Lehti on järjestyksessä seitsemästoista. Täydellinen Ympyrä on Tampereen Taiteilijaseura ry:n keskustelufoorumi taiteilijoille ja kuvataiteista kiinnostuneille. Kirjoittajat vastaavat itse tekstiensä sisällöistä.

Jos olet kirjoittamassa lehteen, löydät avustajaohjeet täältä>>>
(Ohjeet doc-tiedostana)

Julkaisija: Tampereen Taiteilijaseura ry
Kuninkaankatu 2, 33210 Tampere
Toimitussihteeri: Minna Soraluoma
Toimitusneuvosto: Soile Iivonen, Anna Kirstinä, Jarmo Kallinen, Heli Mäkinen, Sirpa Pirilä, Carita Forsgren, Minna Soraluoma, toiminnanjohtaja Arja Moilanen ja näyttelysihteeri Anne Paldanius
Kannen kuva: Mari Järventausta: taustalla yks.kohta teoksesta Päiväunet kahdelle, 2006, edessä yks.kohta teoksesta Sweet little doll and the ugly ones, 2008
Taitto: Minna Soraluoma, s. 22-23 taiton design Kati Lehtinen
Nettilehden päivitys: Anne Paldanius
Painopaikka: Esaprint 2008, Tampere
Kansimateriaali: Eurobulk 200 g, Map Suomi Oy
Sisäsivut: Eurobulk 115 g, Map Suomi Oy
Painos: 1000 kpl


TAMPEREEN TAITEILIJASEURA RY

Vuonna 1920 perustettu Tampereen Taiteilijaseura ry on Suomen toiseksi vanhin yhä toimiva ammattitaiteilijoiden yhdistys, johon kuuluu noin 250 taiteilijaa. Toiminnan tavoitteena on alueen taiteilijoiden tukeminen ja Pirkanmaan kuvataiteen edistäminen. Seura järjestää näyttelyitä ja koulutusta, tiedottaa ammatillisista asioista sekä pyrkii aktiivisesti edistämään uusien työtilojen saamista taiteilijoiden käyttöön.

Myös yhteistyö ulkomaisten taiteilijoiden ja taiteilijajärjestöjen kanssa sekä kansainvälinen toiminta yleensä ovat tärkeä osa toimintaa. Yksityiset henkilöt ja yhteisöt voivat liittyä kannatusjäseniksi seuraan.

Seuran toiminta keskittyy Taidekeskus Mältinrantaan, jossa on näyttelytiloja, toimisto, Taidelainaamo ja Grafiikanpaja. Taidekeskus Mältinranta valmistui alunperin vedenpuhdistuslaitokseksi 1926. Laitoksen toiminnan päätyttyä Tampereen kaupunki kunnosti tilat ja vuokrasi ne Tampereen Taiteilijaseuralle vuonna 1983. Syksyllä 2008 rakennuksen takaosaan valmistuu uusia työpajatiloja.

Seuran johtokuntaan kuuluvat 2008 Anna Kirstinä puheenjohtajana, Tuomo Rosenlund ja Jarmo Kallinen varapuheenjohtajina sekä muina jäseninä Mikko Kallio, Janne Laine, Päivi Mantere, Pasi Niininen, Arto Nurro ja Sirpa Perä sekä sihteeri-rahastonhoitajana toiminnanjohtaja Arja Moilanen.

Taidekeskus Mältinranta
Kuninkaankatu 2, 33210 Tampere
Puh.+ fax: 03-2149214
Sähköposti: email@tampereen-taiteilijaseura.fi
Internet: http://www.tampereen-taiteilijaseura.fi